Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ»

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ»

Υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» την Παρασκευή 24/11/2023, επισφραγίζοντας την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. 

Το εν λόγω Σύμφωνο αφορά σε σημαντικές πολυεπίπεδες συνέργειες που διασυνδέουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον με τον κλινικό χώρο, με σκοπό την προαγωγή του εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου στον τομέα της Υγείας και της παροχής σύγχρονης εκπαίδευσης στα στελέχη των νοσοκομείων.

Άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ρομποτικό Σύστημα Da Vinci – Ασφαλής Νοσηλευτική Φροντίδα Ασθενών», μια πρωτοβουλία του Ιατρού κ. Όθωνα Μανωλάκου, με επιστημονικά υπεύθυνη την Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής και μέλος του Ερευνητικού Εργαστηρίου ΜΕΘ-ΜΠΑ Δρ. Γεωργία Τουλιά – Τσάβαλου και ακαδημαικά υπεύθυνο τον διευθυντή του Εργαστηρίου ΜΕΘ-ΜΠΑ, Αναπλ. Καθηγητή Δρ. Δημήτριο Παπαγεωργίου.

Σύνδεσμος προγράμματος: https://kedivim.uniwa.gr/course/rompotiko-systima-da-vinci-asfalis-nosileytiki-frontida-asthenon/ 

Κοινός στόχος των διοικήσεων του Νοσοκομείου Μεταξά και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι ο σχεδιασμός και η ίδρυση Πρότυπου Κέντρου Ρομποτικής Χειρουργικής!